Εταιρεία

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε στον χώρο των εποχικών ειδών & των ειδών camping και εξοχής από το 1992.

Στην πορεία όλων αυτών των ετών και των εποχών, η εμπειρία, η γνώση των προϊόντων, η ποιότητα τους, τα υλικά κατασκευής τους και τα νέα σχέδια είναι αυτά που μας επιβάλουν να έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια σε κάθε μας επιλογή και προσπαθούμε συνεχώς να σας προσφέρουμε ότι καλύτερο, ακούγοντας πάντα τη δική σας άποψη.

Όλα αυτά τα χρόνια, η συνεργασία μας ήταν πάντα μόνο με σοβαρές ελληνικές και ξένες εταιρίες του χώρου, οι οποίες και εκείνες από την πλευρά τους έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αυτή η ομαδική προσπάθεια ήταν που από την πρώτη στιγμή, μας βοήθησε να ξεχωρίσουμε και να καταξιωθούμε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια στον χώρο.

Η παρουσία μας στο διαδίκτυο ξεκίνησε από το 2005 με το πλέον εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στα είδη Camping, on-holidays.gr, και από τις αρχές του 2009 άρχισε να κατασκευάζεται και το on-season.gr, το οποίο εξειδικεύεται στα χριστουγεννιάτικα είδη, αποκριάτικα είδη, αποκριάτικες στολές και είδη Halloween.

Πλέον, τα on-holidays.gr & on-season.gr έχουν συγχωνευτεί σε ένα site, για να μπορεί ο κόσμος που μας εμπιστεύεται να βλέπει όλη την γκάμα των προϊόντων μας από το νέο σύγχρονο e-shop μας.

Βασική προτεραιότητα ήταν και θα είναι πάντα η ειλικρινή σχέση με τον πελάτη σε συνδυασμό με τις ανάγκες του.

Αποστολές Πανελλαδικά

Αποστολή παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα

Special Orders

Προϊόντα Κατόπιν Παραγγελίας

Εγγύηση ποιότητας

Grab Your Gear and Go

Τηλεφωνική υποστήριξη

210 492 2134

Σύνολο παραγγελίας: 0€