ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλής ποιότητας και τηρούν όλες τις προδιαγραφές. Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη απέναντι στον πελάτη πριν την συσκευασία της παραγγελίας του σε τελικό τεχνικό έλεγχο ποιότητας αυτών. Υπεύθυνος ποιότητας ή αντικατάστασης προϊόντων είναι πάντα ο εκάστοτε κατασκευαστής ή αντιπρόσωπος και όχι το κατάστημα μας.

Επιστροφές και αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών, εφόσον τα προϊόντα αυτά δεν έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί από την συσκευασία τους και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε. Μικροδιαφορές στις αποχρώσεις των στολών, δεν συνιστούν ελάττωμα.
Ωστόσο, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το αργότερο εντός 4 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σας.
Η εγγύηση ισχύει για τα προϊόντα που έχουν αστοχία υλικού και όχι από κακή χρήση, άγνοια χειρισμού, λάθος χειρισμό ή παράβλεψη των οδηγιών σωστής χρήσης αυτών (όπου αυτή υπάρχει).
Ο τελικός τεχνικός έλεγχος για την έγκριση και αντικατάσταση του προϊόντος για τυχόν κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού γίνεται μόνο εφόσον ελεγχθεί απο την κατασκευάστρια ή εισαγωγική εταιρεία.
Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής και της αντικατάστασης του επιβαρύνουν το on-season.gr μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι από κατασκευής ελλαττωματικό. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης και επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Αυτή η «περίοδος χάριτος» λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την ακύρωση της παραγγελία σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν τα προϊόντα σας αποσταλούν με την courier ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο. σε κάθε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεστε το κόστος μεταφοράς τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Τα χαρακτηριστικά και οι περιγραφές των προϊόντων είναι ευθύνη των εταιριών κατασκευής τους.

ΛΑΜΠΑΚΙΑ / ΦΩΤΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ
Όλα τα λαμπάκια / φωτάκια περνάνε υποχρεωτικά από έλεγχο καλής λειτουργίας πριν απο κάθε αποστολή.
Για τον λόγο αυτό θα πρέπει πάντα να προσέχετε την τοποθέτησή τους χωρίς απότομες ή βίαιες κινήσεις όπως και την σωστή αποθήκευση τους για να έχουν όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα καλής λειτουργίας.

Αποστολές Πανελλαδικά

Αποστολή παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα

Special Orders

Προϊόντα Κατόπιν Παραγγελίας

Εγγύηση ποιότητας

Grab Your Gear and Go

Τηλεφωνική υποστήριξη

210 492 2134

Σύνολο παραγγελίας: 0€