Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής:
1) ACS Courier 
 
2) Μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας
ΕΆΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ MONO ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ.
 
 
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ACS COURIER
Α. Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η εταιρία μας έχει μοιραστεί το κόστος μεταφοράς των προϊόντων με τον πελάτη μας ώστε το κέρδος της αγορά σας να είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Β. Σε καμία περίπτωση δεν χρεώνουμε κόστος συσκευασίας, (μόνο το βάρος των προϊόντων συσκευασμένο ή την ογκομέτρηση).
Γ. Το κόστος μεταφοράς πληρώνεται εφάπαξ στην εταιρία courier ή κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας μπορείτε να το συμπεριλάβετε σε έναν από τους τρόπους πληρωμής σας.
 
Δέματα έως 2kg
Αθήνα: 3,00€ κάθε έξτρα κιλό + 0,80€
Επαρχία: 4,00€ κάθε έξτρα κιλό + 1,00€
Νησιά: 4,00€ κάθε έξτρα κιλό + 1,30€
Δυσπρόσιτοι Προορισμοί (ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ACS COURIER) Κατόπιν Συνεννόησης
 
Δέματα απο 3kg έως 10kg
Αθήνα: 4,00€ κάθε έξτρα κιλό + 0,50€
Επαρχία: 6,90€ κάθε έξτρα κιλό + 0,80€
Νησιά: 9,50€ κάθε έξτρα κιλό + 1,00€
Δυσπρόσιτοι Προορισμοί (ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ACS COURIER) Κατόπιν Συνεννόησης
 
Έξτρα Υπηρεσίες:
α) Αντικαταβολή: 3,50€ 
β) Παράδοση Σάββατο: 2,80€ 
γ) Παράδοση με δέσμευση ώρας: 4,20€
δ) Παράδοση μέχρι κάποια συγκεκριμένη ώρα: 4,20€  
 
 
ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ 
Κάποιες φορές υπάρχουν μερικές περιπτώσεις καθυστέρησης όπως: κακές καιρικές συνθήκες, αργοπορία εισαγωγής τους από το εξωτερικό, αργοπορία παράδοσης από τους αντιπρόσωπους, έλειψη προσωπικού από την ACS ειδικά στην εποχή αδειών, στην περίπτωση απεργιών κ.λ.π. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρία μας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την εξυπηρέτησή σας. 
 
1. Εντός λεκανοπέδιου: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας, γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Βασική προϋπόθεση η παραγγελιά να έχει γίνει έως τις 12.30 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας. 
2. Ν. Αττικής: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
3. Χερσαίους προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. 
4. Νησιωτικούς προορισμούς: Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.
5. Απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς (μεγάλη απόσταση από πόλεις): Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες με συνεργαζόμενη εταιρία courier και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρία.